Rreth Nesh

 

Kompania jonë filloj aktivitetin e saj si një dyqan për servizim te automjeteve por me gjithë punën e vazhdueshme dhe angazhimin e stafit tonë hapem një dyqan për shitje e pjesëve për automjete. Po ashtu u bëm një emër në tregun e pjsëve për automjete në Kosovë.

Aktivitet i kompanisë sonë  është shitja e pjsëve dhe servisimi i veturave Europiane respektivisht atyre Franceze.

Ne jemi duke vepruar me një staf profesional , në pikën ton të shitjes në Pejë

Synim i kompanisë sonë është rritja e kapaciteteve, zgjerimi dhe modernizimi i kushtëve për shërbimet që i ofrojmë.

Sot
Njëri nga emrat më të mëdhenj në lëmin e pjsëve për automjete në tregun e Kosovës vazhdon të qëndroj besnikë pranë kërkesave të klientëve duke ofruar produkte dhe shërbime  kualitative me çmime konkuruese.
Kompani lidër në treg me një asortiment të gjerë të artikujve nga brendet më të njohura Botërore.
Me bashkëpunim të shkëlqyeshëm me partnerë vendorë dhe të jashtëm ne po i zgjerojmë kapacitetet tona duke hapur edhe pikën e katërt, një objekt me kapacitete të mëdha i standardeve europiane dhe me një infrastrukturë moderne.

 

Contact Us

Address:Mbreti Bardhyl Nr 17
Telephone:(386)49-607-971
E-mail: info@autofrance-ks.com

facebook